رؤسای جمهور ترکیه و افغانستان رایزنی کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۱۴۸
در تماسی تلفنی

رؤسای جمهور ترکیه و افغانستان رایزنی کردند

رؤسای جمهور ترکیه و افغانستان امروز پیرامون افزایش خشونت‌های طالبان و نیز روند صلح افغانستان در تماسی تلفنی به گفتگو پرداختند.
رؤسای جمهور ترکیه و افغانستان رایزنی کردند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری افغانستان امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از رایزنی تلفنی امروز یکشنبه میان رؤسای جمهور ترکیه و افغانستان خبر داد.

بر اساس اعلام وبگاه دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری افغانستان، افزایش خشونت‌های طالبان، روند صلح افغانستان و نقش ترکیه در همگرایی منطقه‌ای برای صلح در گفتگوی تلفنی عصر امروز میان اشرف غنی و رجب طیب اردوغان رؤسای جمهوری افغانستان و ترکیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این گفتگوی تلفنی، اشرف غنی از حمایت‌های ترکیه از فرایند صلح افغانستان در جریان کنفرانس ژنو قدردانی کرد.

این در حالیست که مذاکرات صلح افغانستان میان نمایندگانی از کابل و طالبان در هفته‌های گذشته در شهر دوحه قطر ادامه داشت؛ اما برخی منابع از تعلیق موقت آن تا آغاز به کار دولت جدید در آمریکا خبر داده بودند.

گفتنی است ائتلاف به سرکردگی آمریکا به بهانه‌های واهی مبارزه با تروریسم در سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ به کشور‌های افغانستان و عراق حمله کرد؛ تجاوزی که جز افزایش خشونت‌ها و ناآرامی‌ها در این دو کشور نتیجه‌ای به همراه نداشت.
پربازدیدترین آخرین اخبار